Kickbokser Igmorel ‘Iggy’ Felter overleden

1 November 2019

Comments: 0

Vrijdag 1 november 2019 – De jonge kickbokser, Igmorel ‘Iggy’ Felter van de First Class Boxing thaiboxschool is overleden. Hij was al ongeveer 4 jaar lid van First Class Boxing.

Het begin bij FCB Iggy stapte na ongeveer 3,5 á 4 jaar geleden de sportschool FCB samen met nog 4 andere binnen. Na 6 maanden was hij de enige die nog over was van dat groepje. Hij was vastberaden om de ring in te gaan en een goede kickbokser te worden.

Trainer Benito Linger, zei het volgende: ‘’Hij liet zien hoe gedisciplineerd was, hij woonde helemaal op Latour en kwam 3 tot 4 keer per week lopend naar de kwattawe. Toen we dat doorkregen hebben we een fiets voor hem gekocht zodat hij zich goed kon verplaatsen en niet na elke les laat zou komen’’. Verder was hij zeer technisch en bewegelijk en altijd ready om te vechten. Hij heeft 7 duels gevochten waarvan hij 1 verloor.

Dit is een hele grote aderlating voor ons team. hij was een hele lieve en betrouwbare jongen, altijd in voor een grapje maar vooral een harde werker en een goeie trainingspartner. En altijd behulpzaam en vriendelijk tegen een ieder. Het verlies is groot en we zullen tijd nodig hebben om dit als groep te verwerken en een plaats te geven

Onze diepste condoleances gaan uit naar de familie. Het hele First Class team wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe, aldus Trainer Benito Linger

-Anastacia Derby-