Novak Djokovic schrijft Masters-toernooi van Parijs op zijn naam

4 November 2019

Comments: 0

Maandag 4 november 2019 – Novak Djokovic heeft zondag voor de vijfde keer het Masters-toernooi van Parijs op zijn naam geschreven. De Serviër was in de eindstrijd te sterk voor de Canadees Denis Shapovalov. De 32-jarige Djokovic had 68 minuten nodig om tegen de twaalf jaar jongere Shapovalov 6-3 en 6-4 op het scorebord te zetten. Djokovic pakte zo zijn vijfde prijs van 2019 op de ATP-tour. De zestienvoudig Grand Slam-winnaar won dit jaar ook de Australian Open, het Masters-toernooi van Madrid, Wimbledon en het ATP-toernooi van Japan. Het is voor Djokovic ook zijn 5e Masters-titel in Parijs en zijn 34e in totaal. In 2009, 20`13, 2014 en 2015 was hij ook al de beste bij het laatste Masters-toernooi van het kalenderjaar. Het tennisseizoen is nog niet voorbij, want van 10 november tot en met 17 november spelen de acht beste spelers bij de mannen de ATP Finals.

-nu.nl-