Pochettino haat VAR en gaat in beroep tegen rood na horrorblessure

5 November 2019

Comments: 0

Dinsdag 5 november 2019 – Iedereen die de beelden gezien heeft, heeft de horrorblessure van André Gomes waarschijnlijk nog goed op het netvlies staan. Iedereen die ze niet gezien heeft, wordt gewaarschuwd voordat hij ze HIER kan bekijken. Heung-min Son kreeg rood, maar Tottenham is het daar niet mee eens. De club gaat volgens Engelse media in beroep.
Mauricio Pochettino vond dat de VAR de verkeerde beslissing nam. Ondanks dat de Premier League vond dat Son met zijn actie de veiligheid van andere spelers in gevaar bracht, verdedigt de Argentijnse coach zijn speler: “Het was duidelijk nooit de intentie om de situatie die hierna ontstond te creëren.
Volgens de coach van Tottenham is de kaart voornamelijk gebaseerd op de blessure en niet op de actie van Son. “De scheidsrechter trok eerst geel, maar de VAR veranderde dat. Het is het volgende bewijs dat de rol van de VAR nog niet duidelijk is”, zo sloot hij af.
-sportnieuws.nl-