PSV-trainer Mark van Bommel kan zaterdag tegen Sparta Rotterdam weer beschikken over Mohamed Ihattaren

2 November 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 02 november 2019 – PSV-trainer Mark van Bommel kan zaterdag tegen Sparta Rotterdam weer beschikken over Mohamed Ihattaren. Donyell Malen is zeer waarschijnlijk nog niet beschikbaar en datzelfde geldt voor Steven Bergwijn.

“Ihattaren is morgen beschikbaar. Over de blessure van Malen kan ik op dit moment niet veel zeggen. De kans is niet groot dat hij morgen speelt. Met Bergwijn kan het een tijd duren”, zei Van Bommel vrijdag op zijn perspraatje.

Net als Malen en Bergwijn kampte spelmaker Ihattaren met een blessure. Het PSV-trio werd zondag gemist in de thuiswedstrijd tegen AZ, die met liefst 0-4 verloren ging.

Een week eerder ging PSV al met 3-0 onderuit bij FC Utrecht. In totaal kregen de Eindhovenaren in die twee wedstrijden drie rode kaarten. Zowel Nick Viergever, Jorrit Hendrix als Ryan Thomas werd van het veld gestuurd.

-nu.nl-