Review dag 4 Consude games

5 December 2019

Comments: 0

Donderdag 05 december 2019 – De 4de dag van de Consude games heeft Suriname geen overwinningen opgeleverd. Bij het onderdeel atletiek, 200m en 2000m duurloop, is de top 3 niet behaald, maar de atleten hebben wel hun personal best verbeterd. De schakers hebben van Peru verloren met 1 – 3. De judoka’s die gisteren in teamverband zijn uitgekomen, hebben de top niet behaald evenals de zwemmers die de onderdelen 100m vrijeslag, 100m schoolslag en 50m rugslag hebben afgewerkt.
De basketbal en volleybal heren zowel dames zijn ook in actie gekomen. De basketballers hebben verloren met 39 – 72 met als tegenstander Paraguay. De dames die het hebben opgenomen tegen Brazilie hebben verloren met 13 – 56. De volleybalsters hebben hun partij niet kunnen omzetten in winst met een score van 0 – 3, waarbij de tegenstander Chili was. De heren hebben van Paraguay verloren met 0 – 3.

De Braziliaanse zaalvoetballers wisten Suriname te winnen met 6 – 0.
Vandaag 05 december staan de volgende sporten op schema: kogelstoten , zwemmen , schaken, voetbal en basketbal.

-Ministerie van Sport en jeugdzaken-