Abidal: “Met Matthijs de Ligt zou Barcelona een sterker team zijn geweest”

8 February 2020

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 08 februari 2020 – Eric Abidal vindt het nog steeds jammer dat Matthijs de Ligt sinds afgelopen zomer bij Juventus speelt en niet bij Barcelona.

De Nederlander genoot na het succesvolle seizoen van Ajax volop interesse en koos uiteindelijk voor een loopbaan in de Serie A. De technisch secretaris kreeg zaterdag in gesprek met Mundo Deportivo de vraag hoe hij terugblikt op de mislukte poging.

De toekomst zal het zeggen, maar je kan voor een bepaalde speler gaan, luisteren, maar de beslissing ligt vervolgens altijd bij de speler”, geeft Abidal aan. “Daarna kun je het bij het juiste eind hebben of niet. Hij speelt nu voor een geweldige club. Ik weet niet of hij het nu goed doet, maar we zouden met hem zeer waarschijnlijk een sterker team zijn geweest.”

-goal.com-