Chelsea beleeft frustrerende avond en gaat onderuit tegen United

18 February 2020

Comments: 0

Dinsdag 18 februari 2020 – Manchester United heeft maandagavond een zwaarbevochten overwinning geboekt op bezoek bij Chelsea. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer won met 0-2 door doelpunten van Anthony Martial en Harry Maguire. De thuisploeg beleefde een pijnlijke avond. Het team van Frank Lampard kreeg te maken met blessures en twee afgekeurde doelpunten.

Chelsea kreeg al vroeg in de wedstrijd een tegenvaller te verwerken doordat N’Golo Kanté het veld met een blessure moest verlaten. De Franse middenvelder werd al na tien minuten vervangen door Mason Mount. Niet lang daarna schreeuwde iedereen bij Chelsea om een rode kaart voor Harry Maguire. De Manchester United-verdediger ging voor de dug-out van Chelsea naar de grond en bij het neerkomen plantte hij zijn voet in het kruis van Michy Batshuayi. De VAR beoordeelde de actie van de mandekker, maar vond het geen rode kaart waard.

-voetbalzone.nl-