Messi speelt al weken met een blessure

5 February 2020

Comments: 0

Woensdag 05 februari 2020 – Lionel Messi is al weken niet fit en kampt met een blessure aan het dijbeen, meldt ESPN. Volgens de sportzender kiest de nieuwe trainer van FC Barcelona Quique Setién ervoor om Lionel Messi toch op te stellen omdat er weinig aanvallers beschikbaar zijn.

uis Suárez en Ousmane Dembélé zijn voor langere tijd uit de roulatie en een geblesseerde Messi kan Barcelona niet gebruiken. De club maakt zich volgens ESPN vooralsnog geen zorgen om de gevolgen op lange termijn.

Messi zou al weken met veel pijn voetballen en de komst van Setién verergerde dat juist. De trainingen zouden intensiever zijn dan onder zijn voorganger. De klachten aan de dijbeen van de Argentijnse stervoetballer zijn daardoor de laatste tijd verergerd.

Ondanks het vermeende gebrek aan fitheid bereidde Messi afgelopen zondag twee doelpunten voor in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Levante.

-ad.nl-