Sociedad-coach na bekerzege op Real Madrid: ‘Al dagen niet geslapen

9 February 2020

In: Sport
Comments: 0

Zondaag 09 februari 2020 – Trainer Imanol Alguacil van Real Sociedad heeft na de spectaculaire zege in het Spaanse bekertoernooi op Real Madrid nog geen oog dicht gedaan. De Baskische formatie won donderdag in stadion Santiago Bernabéu met 4-3, mede dankzij doelpunten van de voormalige eredivisiespelers Martin Ødegaard en Alexander Isak (twee). ,,Ik heb al dagen niet meer geslapen en ben misschien wel vijf jaar ouder geworden”, zei Alguacil.

De Basken nemen het in de halve finales van het bekertoernooi op tegen ‘reuzendoder’ Mirandes, dat uitkomt in de tweede klasse. ,,Ik hoorde dat mensen huilden van geluk na onze zege op Real Madrid. Maar vandaag spelen we ook weer een heel belangrijke wedstrijd tegen Athletic Bilbao”, aldus de gevierde trainer. ,,We blijven blijven groeien en presteren.” Athletic staat ook in de halve finales van het bekertoernooi, waarin het Granada treft.

-ad.nl-