Garay eerste speler in La Liga met corona

16 March 2020

In: Sport
Comments: 0

Maandag 16 maart 2020 – Ook Ezequiel Garay heeft corona. De Argentijnse verdediger van Valencia is de eerste voetballer van La Liga met de ziekte.

Hij maakte het nieuws zelf via Instagram bekend. ,,2020 is slecht begonnen’’, zo meldde hij op Instagram. ,,Ik heb positief getest op het coronavirus. Gelukkig voel ik me heel goed. Ik ben thuis in quarantaine.” De 33-jarige Garay zou dit seizoen sowieso niet meer in actie komen. Hij liep in februari een zware knieblessure op.

Valencia bevestigde gistermiddag nog vijf positieve corona-gevallen in de technische staf en selectie. Namen werden niet bekend gemaakt. Volgens Valencia, de club van keeper Jasper Cillessen, verkeren de vijf besmette personeelsleden verder allemaal in goede gezondheid. Ze zitten thuis in isolatie.

-ad.nl-