Gevangenisdirecteur: Ronaldinho opgewekt en altijd lachend in de cel

11 March 2020

Comments: 0

Ronaldinho past zich snel aan het leven aan in een Paraguayaanse gevangenis. ,,Het gaat heel goed met hem”, vertelde gevangenisdirecteur Blas Vera in een interview aan persbureau Reuters. ,,Ik zie dat hij opgewekt is, net zoals je hem op televisie ziet, altijd glimlachend.”

Desondanks hopen zijn advocaten dat de voormalig Braziliaans international lopende het onderzoek binnenkort in huisarrest wordt geplaatst. Ronaldinho is in Paraguay gearresteerd omdat hij het land probeerde binnen te komen met een vals paspoort. De oud-speler van onder meer FC Barcelona en Paris Saint-Germain én tweevoudig wereldvoetballer van het jaar is samen met zijn broer in hoofdstad Asunción in hechtenis genomen. Zij verschijnen vandaag  voor de rechter

-ad/nl-