Huisarrest Ronaldinho in viersterrenhotel met cocktailbar en rooftopzwembad.

11 April 2020

In: Sport
Comments: 0

ZATERDAG 11 APRIL 2020-Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. Het Is voor Ronaldinho een fikse upgrade van de Paraguayaanse gevangenis waar hij tot voor kort zijn dagen sleet.
Na 31 dagen heeft Rondaldinho de gevangenis mogen verlaten Daarvoor moest de 40-jarige Braziliaan volgens Zuid-Amerikaanse media een borgsom van anderhalf miljoen euro betalen. De dribbelkont heeft momenteel huisarrest in een hotel in de hoofdstad Asunción, waar hij permanent bewaakt wordt. Maar een drama is dat niet voor ‘Dinho’. Hij vertoeft samen met zijn broer in een luxueus viersterrenhotel.
Het Palmaroga-complex is één van de meest felbegeerde hotels in Paraguay, maar voor de voetballegende vonden ze nog een vrije kamer. Ronaldinho had het slechter kunnen treffen. Hij kreeg de presidentiële suite, inclusief vierpersoonsbed, flatscreen TV, roomservice en bubbelbad. En als de Braziliaan zich toch verveelt, kan hij zich laven aan de cocktailbar en het unieke rooftopzwembad.
-AD.NL-