Messi veegt Inter-geruchten resoluut van tafel: ‘Fake news’.

11 April 2020

In: Sport
Comments: 0

ZATERDAG 11 APRIL 2020-De geruchten dat Lionel Messi naar Internazionale gaat vertrekken, worden door de Argentijnse sterspeler bestempeld als ‘fake news’. Oud-voorzitter Massimo Moratti van Inter zei eerder dat de club mocht dromen van de komst van Messi, terwijl er in Argentinië werd gemeld dat beide partijen zelfs al onderhandelden.
‘Ik geloof dat Inter mag dromen van Messi. Misschien mocht dat al voordat deze ramp zich voordeed’, zei Moratti eerder tegen Radio RAI. ‘Hij zit tegen het einde van zijn contract aan en zonder twijfel zou het een enorme inspanning kosten hem te halen. Ik weet niet of de huidige situatie het beter of slechter maakt. Maar ik denk dat we vreemde dingen zullen gaan zien tegen het einde van dit jaar.’
-VI.NL-