Neuer baalt van Bayern na gelekte inhoud contractbesprekingen

19 April 2020

In: Sport
Comments: 0

Zondag 19 april 2020 – Manuel Neuer betreurt dat de inhoud van zijn contractbesprekingen met Bayern München zijn uitgelekt. De 34-jarige doelman en Bayern zijn het nog niet eens over het voortzetten van het dienstverband.

,,Dit ken ik niet van Bayern, dat is duidelijk. Waar ik van baal, is dat ik alle gesprekken met de bepalende mensen in vertrouwen heb gevoerd”, zegt hij in Bild am Sonntag. ,,Er kwam in het verleden nooit iets naar buiten, maar nu worden er in de media steeds dingen gemeld die niets eens kloppen. Natuurlijk stoort mij dat, want ik ben altijd loyaal geweest.”

Naar verluidt wil Neuer graag een contract voor vijf jaar. ,,Het is mij volkomen duidelijk dat het een utopie is om de club vast te houden aan een contract van vijf jaar”, zegt hij daar nu zelf over.

Neuer speelt al vanaf 2011 bij Bayern, dat hem destijds overnam van Schalke 04. Hij zegt te hopen “op een win-win contract, waar zowel hijzelf als Bayern blij mee is”.

-ad.nl-