Nieuwe coronabom onder hervatting Bundesliga?

10 May 2020

In: Sport
Comments: 0

Zondag 10 mei 2020 – De Bundesliga moet komende zaterdag 16 mei weer hervat worden, maar in de Tweede Bundesliga is inmiddels alweer een duel afgelast. Hannover 96-Dynamo Dresden gaat niet door, omdat er bij de uitclub twee nieuwe coronagevallen zijn ontdekt.
Aangezien het volledige team van Dynamo Dresden nu twee weken in quarantaine moet, zal het duel tegen Hannover 96 niet door kunnen gaan. De wedstrijd zou volgende week zondag 17 mei gespeeld worden.
Vrijdag werden de spelers en staf van Dresden voor de derde keer getest. Na de eerste testreeks was er al een positief geval aan het licht gekomen.
Dresden is de eerste Duitse club die tot zo’n drastische maatregel gedwongen wordt, nog voor de hervatting van de competitie in de eerste en de tweede Bundesliga. Omwille van de coronacrisis lagen die competities twee maanden stil.
telegraaf.nl-