Ronaldo na bijna twee maanden afwezigheid teruggekeerd in Turijn

6 May 2020

Comments: 0

Woensdag 06 mei 2020 – Cristiano Ronaldo is maandag teruggekeerd in Italië. De steraanvaller van Juventus was bijna twee maanden in zijn geboorteland Portugal, waar hij verbleef tijdens de lockdown vanwege het coronavirus. Ronaldo landde samen met zijn familie op de luchthaven van Turijn.

De 35-jarige voetballer speelde op 8 maart zijn laatste wedstrijd voor de ‘Oude Dame’. Die leverde een 2-0 overwinning op tegen Internazionale. De wedstrijd werd vanwege de uitbraak van het longvirus zonder publiek gespeeld. Ronaldo keerde na die wedstrijd terug naar Madeira om dicht bij zijn moeder Doloros te zijn die een beroerte had gekregen.

De club wacht nog op de terugkeer van Matthijs de Ligt en de Franse middenvelder Blaise Matuidi, die terugkeerde naar Frankrijk na te zijn hersteld van het longvirus. Wanneer Juventus de groepstrainingen hervat, is nog niet bekendgemaakt.

-ad.nl-