Tottenham-middenvelder Alli raakt lichtgewond bij brute inbraak

14 May 2020

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 14 mei 2020 – Tottenham Hotspur-middenvelder Dele Alli is in de nacht van dinsdag op woensdag lichtgewond geraakt bij een brute inbraak bij hem thuis in Londen. De Engelsman ging de confrontatie aan met twee mannen met messen.

Verschillende Engelse media melden dat de inbrekers vlak na middernacht het huis van Alli binnendrongen. Hij was toen samen met zijn broer, hun twee partners en een goede vriend. Het vijftal brengt samen de lockdown door.

Alli werd door de inbrekers bedreigd met een mes, waarna hij tijdens het handgemeen is geraakt in het gezicht. Het gaat echter om niet al te ernstige verwondingen, waardoor hij niet mee hoefde ter observatie naar het ziekenhuis.

De inbrekers hebben sieraden en horloges gestolen. Ze zijn gevlucht en nog niet opgepakt. De lokale politie benadrukt dat het onderzoek nog in volle gang is. De beelden van de bewakingscamera’s zijn in beslag genomen.

-nu.nl-