Man. City weet binnen vijf weken of Europese schorsing blijft gehandhaafd

11 June 2020

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 11 juni 2020 – Het internationaal sporttribunaal CAS behandelde de afgelopen drie dagen de zaak die Manchester City aanspande, de club die door de UEFA voor twee jaar is uitgesloten van deelname aan Europese toernooien. In de eerste helft van juli maakt het tribunaal bekend wat de uitkomst is.
In februari legde de UEFA een forse straf op aan Manchester City: twee jaar geen Europees voetbal en een boete van 30 miljoen euro. In jip-en-janneketaal omdat ‘The Citizens’ schuldig zouden zijn aan ‘ernstige schendingen’ van de financiële regels. Direct stapte City naar het CAS, dat zich de afgelopen dagen via videoverbindingen boog over de zaak. Nu gaat het CAS zich beraden over een uitspraak.

-ad.nl-