Porto neemt via video afscheid van Casillas,

2 July 2020

In: Sport
Comments: 0

DONDERDAG 2 JULI 2020-FC Porto heeft via een afscheidsvideo het vertrek van keeper Iker Casillas (39) aangekondigd. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. In april sprak Casillas nog de hoop uit terug te keren onder de lat van Porto. Hoe zijn toekomst eruit ziet is nog onduidelijk.Het is aan de artsen om te bepalen of een comeback nog mogelijk is”, zei de Spaanse doelman tweeënhalve maand geleden tegen het televisiekanaal van de Portugese club. ,,Mijn gezondheid is het belangrijkste en je moet realistisch zijn. Maar het gaat inmiddels goed met mij.”Casillas kreeg vorig jaar tijdens de training een hartaanval en speelde geen officiële wedstrijd meer sinds april 2019. Porto nam Casillas op in de technische staf en hij bleef ook ingeschreven als speler, al haalde hij geen enkele keer meer het wedstrijdformulier.
-AD/NL-