Bayern-matchwinner Coman voelt het verdriet van PSG en zijn stad Parijs

24 August 2020

In: Sport
Comments: 0

Maandag 24 augustus 2020 – Kingsley Coman is uiteraard dolblij na zijn winnende goal zondag in de Champions League-finale tegen Paris Saint-Germain (0-1), maar hij leeft ook mee met de verliezers. De 24-jarige Fransman, oud-speler van PSG, beseft dat hij zijn vroegere club pijn heeft gedaan in Estádio da Luz in Lissabon.

“Ik deel mee in het verdriet van PSG. Ik ben een Parijzenaar”, aldus Coman, die geboren werd in de Franse hoofdstad en de jeugdopleiding van PSG doorliep. Hij speelde zelfs drie wedstrijden in de Ligue 1 voor de club, maar een doorbraak bleef uit. Via Juventus en Bayern haalde hij alsnog de top.

Coman benadrukt dat hij niet extra gemotiveerd was tegen PSG, ondanks dat hij bij de Frans kampioen op jonge leeftijd geen echte kans gekregen heeft.

“Ik wilde een heel goede wedstrijd spelen, maar dat had niks met PSG te maken. Ik ben 100 procent Bayern-speler en heb er alles aan gedaan te winnen. En dat is gelukt. Het was een fantastische avond. Ik ben zo blij.”

-nu.nl-