Dolblije Neymar spreekt van ‘mentale uitputtingsslag’ na ontsnapping PSG

13 August 2020

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 13 augustus 2020 – Paris Saint-Germain kwam woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League tegen Atalanta pas laat op gelijke hoogte en schaarde zich dankzij een treffer in blessuretijd toch nog bij de laatste vier. Neymar dacht echter geen moment aan uitschakeling.

“Het is een geweldige avond”, jubelde Neymar na afloop van de met 1-2 gewonnen wedstrijd in Lissabon. “Maar het was ook lastig. Atalanta is een uitstekende ploeg, die het hele seizoen al goed speelt. Het is de verrassing van de Serie A.”Atalanta kwam na een klein half uur op voorsprong dankzij een treffer van Mario Pasalic. De ploeg leek op weg naar een stunt, maar vlak voor tijd

zorgde Marquinhos voor de gelijkmaker en in blessuretijd bezorgde Eric Maxim Choupo-Moting PSG ook nog de winst.

“Ik heb nooit aan uitschakeling gedacht”, liet Neymar weten. “Van het eerste tot het laatste fluitsignaal dacht ik aan een plek in de halve finales. Ik wist dat er nog een doelpunt zou vallen. We hebben nooit opgegeven, zelfs niet toen we het lastig hadden.”

-nu.nl-