Eerste nederlaag Atalanta sinds 20 januari in Serie A.

1 August 2020

In: Sport
Comments: 0

VRIJDAG 31 JULI 2020-Atalanta heeft voor het eerst sinds 20 januari weer eens verloren. De ploeg van Marten de Roon, Robin Gosens en invaller Hans Hateboer verloor vanavond in Bergamo met 0-2 van Internazionale. De ploeg van Stefan de Vrij eindigt daarmee als tweede in de Serie A met slechts een punt minder dan kampioen Juventus, dat de competitie afsloot met een 1-3 nederlaag tegen AS Roma.
Atalanta wilde een prachtig seizoen in de Serie A vanavond afsluiten met een tweede plaats en honderd goals, maar het team van Gian Piero Gasperini kwam een slechte start niet meer te boven. Danilo D’Ambrosio kopte al na een minuut spelen de 0-1 binnen voor Internazionale, waarna Ashley Young na twintig minuten spelen met een fraai schot de voorsprong verdubbelde namens de bezoekers uit Milaan: 0-2. Beide teams kregen daarna nog genoeg kansen, maar goals vielen er niet meer in Bergamo

– AD/NL –