Messi komt niet opdagen op eerste werkdag Koeman bij FC Barcelona

30 August 2020

In: Sport
Comments: 0

Zondag 30 augustus 2020 – Lionel Messi is zondagochtend niet komen opdagen bij de medische testen voor aanvang van het nieuwe seizoen bij FC Barcelona. De Argentijnse sterspeler sprak kort na de komst van Ronald Koeman als nieuwe trainer zijn vertrekwens uit.

Alle spelers en stafleden van Barcelona dienden zich zondag na een korte vakantie voor de eerste keer te melden, om een coronatest en andere medische testen te ondergaan. Vanwege besmettingsgevaar had elke speler een tijdslot gekregen, zodat iedereen gespreid zou aankomen.

Messi werd om 10.15 uur verwacht, maar bleef weg. Een grote groep wachtende journalisten zag wel alle andere spelers en staf arriveren. Onder hen ook Koeman en Luis Suárez, een van de spelers die te horen kreeg dat hij mag vertrekken.

Koeman wil doorselecteren in de selectie van FC Barcelona, dat het vorige seizoen geen prijzen pakte en afsloot met een blamerende 8-2-nederlaag tegen Bayern München in de kwartfinales van de Champions League.

-nu.nl-