Suárez sneert richting Barça-bestuur: ‘Fijn dat ze dat tegen me zeggen’.

22 August 2020

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 22 augustus 2020-Luis Suárez heeft zich in een openhartig interview uitgelaten over zijn situatie bij FC Barcelona. De Uruguayaan wil ook volgend seizoen in Camp Nou spelen, geeft aan nog niet met nieuwe coach Ronald Koeman gesproken te hebben en deelt een sneer uit richting de Barcelona-directie.
“Ze praten over een aantal namen die de president niet noemde”, doelt Suárez in gesprek met El País op de uitspraken van Josep Maria Bartomeu. Een groot aantal spelers mag vertrekken bij de club. “Niemand heeft mij verteld dat ze van me af willen”, vervolgt Suárez. “Als dat is wat de club wil, zou ik het fijn vinden dat ze dat tegen me zeggen. Ik zit hier nu zes jaar, lang genoeg om het tegen me te zeggen wanneer ze van me af willen.”
Suárez wordt in verband gebracht met zijn oude club Ajax, maar trainer Erik ten Hag gaf eerder al aan dat een transfer van de spits vooralsnog niet aan de orde is. “Ik wil het beste voor de club en hoop langer door te gaan, maar als de club denkt dat ze me moeten vervangen heb ik er geen probleem mee om met ze in gesprek te gaan.”
Koeman heeft nog niet gesproken met de aanvaller. “Nee, nog niet”, geeft Suárez aan. “Zolang er op mij wordt gerekend, wil ik zoveel mogelijk bijdragen. Ik heb geen probleem om de rol te accepteren die hij me zal geven. Ik denk dat ik nog veel bij kan dragen aan deze club”, sluit Suárez af.
– PRIMEUR .NL-