Bayern München mist naast Lewandowski ook Gnabry in kraker tegen PSG

6 April 2021

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 06 april 2021 – Bayern München-trainer Hansi Flick moet in aanloop naar de kwartfinale in de Champions League tegen Paris Saint-Germain flink puzzelen met zijn voorhoede. Naast de vanwege een blessure afwezige Robert Lewandowski is ook Serge Gnabry er woensdagavond hoogstwaarschijnlijk niet bij.

“Serge heeft last van zijn keel en ik verwacht niet dat hij op tijd is hersteld”, zei Flick dinsdag op zijn persconferentie, waar hij niet wilde ingaan op geruchten dat Gnabry corona zou hebben. De Duitse international had normaal de plaats in de spits overgenomen van Lewandowski, die zich vorige week blesseerde tijdens de interlandperiode met Polen.

De kans is groot dat de plaats in de punt van de aanval nu ingenomen gaat worden door Eric Maxim Choupo-Moting. De Kameroener, die vorig seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelde, stond zaterdag al in de basis in de met 0-1 gewonnen topper tegen RB Leipzig.

“Choupo is een belangrijke speler voor ons, hij toonde tegen Leipzig nogmaals zijn kwaliteiten”, zei Flick, zonder zijn opstelling te verklappen. Vermoedelijk kiest de trainer voor Kingsley Coman en Leroy Sané aan de zijkanten en Thomas Müller in een vrije rol achter de spits.

-nu.nl-