Zidane blij met gedenkwaardig doelpunt Benzema: ‘We leven nog’

28 April 2021

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 28 april 2021 – Zinédine Zidane kan leven met het 1-1-gelijkspel tegen Chelsea dinsdag tijdens het heenduel in de halve finales van de Champions League. De trainer Real Madrid is vooral blij dat Karim Benzema zijn ploeg een nog enigszins goede uitgangspositie gaf voor de return.

Benzema zorgde in Madrid voor de gelijkmaker en dat was een bijzondere treffer. Hij evenaarde Real-icoon Raúl met 71 Champions League-goals en heeft alleen Robert Lewandowski (73), Lionel Messi (120) en Cristiano Ronaldo (134) nog voor zich.

“Het is indrukwekkend wat hij laat zien, maar eigenlijk geldt dat voor al mijn spelers. We hebben een enorme inspanning geleverd. Ik ben blij, want we leven nog. Nu moeten we scoren in Londen”, zei Zidane.

“We moeten niet alleen afhankelijk zijn van Karim, maar hebben iedereen nodig om doelpunten te maken. Het is niet makkelijk om een halve finale te spelen tegen een team dat heel goed verdedigt. Ik denk dat we op de goede weg zijn.”

-nu.nl-