Inter Moengotapoe gaat voor kampioenschap CONCACAF Caribbean Club

24 May 2021

In: Sport
Comments: 0

Maandag 24 mei 2021- Een prachtig gevoel. Zo beschrijft assistent-trainer Ramon Apoetiti de overwinning van landskampioen Inter Moengotapoe in de halve finale van het CONCACAF Caribisch Club Kampioenschap. Inter heeft gisteravond met 3-1 gewonnen van het Puerto Ricaanse Metropolitan FA en heeft zich zo geplaatst voor de finale die morgenavond wordt gespeeld.

Vanwege de coronapandemie ligt de Surinaamse voetbalcompetitie al langer dan een jaar stil. De landskampioen is hierdoor niet in actie gekomen. Desondanks is assistent-trainer Apoetiti tevreden met de inzet van de jongens.

Echter, het spel moet naar een hoger niveau getild worden. Inter Moengotapoe komt in de finale uit tegen AS Cavaly uit Haïti. Deze ploeg won gisteravond met 2-0 van AS Samaritaine uit Martinique.

De IMT-assistent trainer geeft de verzekering aan de Surinaamse gemeenschap dat Inter Moengotapoe de belofte zal nakomen. De Nationale Zender bezit de exclusieve rechten van dit toernooi  en zal de finale wedstrijd morgenavond live uitzenden om 21.00u via kanaal 8.2.