PSV begint tegen Sturm Graz in dezelfde opstelling als tegen Willem II

30 September 2021

Comments: 0

Donderdag 30 September 2021- PSV-coach Roger Schmidt voert geen wijzigingen door in zijn opstelling voor het Europa League-duel met Sturm Graz van donderdag. De Eindhovenaren verschijnen donderdag met dezelfde elf namen aan de aftrap als in de competitiewedstrijd tegen Willem II. Bij AZ keert Jordy Clasie terug van een schorsing in het Conference League-duel met FK Jablonec.

Ritsu Doan neemt op de rechterflank opnieuw de plaats in van Noni Madueke. De negentienjarige Engelsman kampt nog altijd met een spierblessure, waardoor hij ook het duel met Willem II (2-1-verlies) al miste.

In Tilburg keerden Ibrahim Sangaré en Mario Götze na blessures terug in de basis bij PSV. De Ivoriaan en de Duitser staan ook tegen Sturm Graz weer samen met Marco van Ginkel op het middenveld.

PSV begon de groepsfase van de Europa League twee weken geleden met een 2-2-gelijkspel thuis tegen Real Sociedad. Sturm Graz verloor met 1-0 bij AS Monaco.

De wedstrijd tussen Sturm Graz en PSV begint om 18.45 uur in Oostenrijk en staat onder leiding van de Oekraïense scheidsrechter Yevhen Aranovskyi.

-Nu.nl-