Ajax verlengt samenwerking met hoofdsponsor Ziggo tot zomer van 2025

29 October 2021

Comments: 0

Vrijdag 29 Oktober 2021- Ajax heeft vrijdag het contract met hoofdsponsor Ziggo verlengd. De kabelexploitant is nu tot minimaal de zomer van 2025 de hoofdsponsor van de Amsterdammers. De oude verbintenis liep tot medio 2023.

Ajax ontvangt door de nieuwe deal ook de komende jaren 9 miljoen euro per jaar van Ziggo. Daar kan ook nog maximaal 2 miljoen euro aan bonussen bij komen.

“Ziggo staat al sinds 2015 op ons shirt en je kunt gerust spreken van een partnership dat elk jaar beter en sterker wordt. We zijn Ziggo dankbaar voor de steun die ze reeds gaven en voor het vertrouwen in onze toekomst”, zegt Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, vrijdag op de clubsite.

“Als we in 2025 terugblikken op tien jaar hoofdsponsorschap, dan weet ik zeker dat we met voldoening terug zullen kijken op de sportieve successen die we deelden én op de manier waarop onze fans hebben kunnen profiteren van deze langdurige samenwerking.”

De naam van Ziggo prijkt sinds januari 2015 op de shirts van Ajax en Jong Ajax. Het bedrijf was de opvolger van Aegon, dat in de zes jaar daarvoor hoofdsponsor was. Eerder was ABN AMRO jarenlang hoofdsponsor van de Amsterdammers.

Nu.nl-