Arsenal zes wedstrijden ongeslagen na winst op het Aston Villa van invaller El Ghazi

23 October 2021

In: Sport
Comments: 0

ZATERDAG 23 OKTOBER– Arsenal heeft in de Premier League op eigen veld met 3-1 gewonnen van Aston Villa. Na een valse start hebben The Gunners nu al zes wedstrijden niet verloren in de Engelse competitie.
Bij de rust leidde de thuisploeg al met 2-0 dankzij treffers van Thomas Partey en Pierre-Emerick Aubameyang. Na de rust kwamen Emile Smith Rowe namens Arsenal en -Jacob Ramsey voor de bezoekers tot scoren. Anwar El Ghazi viel bij Aston Villa in de 77e minuut in.

Arsenal is nu zes duels op rij in de Engelse competitie ongeslagen nadat de eerste drie wedstrijden van het seizoen juist allemaal verloren gingen. De Londense club klom naar de negende plek op de ranglijst. Aston Villa staat op de dertiende plek.

–  AD.NL –