Feyenoord krijgt 2.300 extra kaarten voor beladen uitduel met Union Berlin

28 October 2021

Comments: 0

Donderdag 28 Oktober 2021- Feyenoord heeft extra kaarten gekregen voor de uitwedstrijd van volgende week donderdag in de Conference League tegen 1. FC Union Berlin. De wedstrijd is beladen vanwege de ongeregeldheden rond de eerste ontmoeting in De Kuip.

Feyenoord kreeg nog eens 2.300 tickets, waardoor nu ruim vijfduizend supporters welkom zijn in het Olympiastadion in de Duitse hoofdstad Berlijn. De extra toegangskaarten gaan vandaag in de verkoop, in eerste instantie voor de zogeheten uitkaarthouders.

Vorige week waren er veel ongeregeldheden rond de ontmoeting tussen Feyenoord en Union Berlin in De Kuip. De avond voor het duel vielen hooligans een horecagelegenheid binnen waar de clubleiding van Union Berlin zat. Ze gooiden met stoelen en glas naar onder anderen de voorzitter en een bestuurslid van de Duitse club.

De politie hield rond de wedstrijd 75 mensen aan, onder wie een groep van bijna zestig Union-fans die in de wijk Lombardijen uit zou zijn geweest op een confrontatie met supporters van Feyenoord.

De politie van Berlijn ziet het duel van volgende week dan ook als een “wedstrijd met hoog risico”. “Uit tactische overwegingen geven we daar geen details over. Pas op de dag van de wedstrijd maken we bekend hoeveel agenten van de Berlijnse politie worden ingezet in verband met de wedstrijd”, aldus een woordvoerder.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin begint donderdag 4 november om 21.00 uur in de Duitse hoofdstad.

Nu.nl-