Gefrustreerde Ronaldo trapt na en wordt tot de orde geroepen door Van Dijk

24 October 2021

In: Sport
Comments: 0

Zondag 24 oktober 2021– Manchester United werd op het eigen Old Trafford zoek gespeeld door Liverpool in de eerste helft. Bij rust stond het al 0-4. Cristiano Ronaldo kon zijn frustratie niet onderdrukken en liet zich met een natrappende beweging van zijn slechtste kant zien. Virgil van Dijk riep de Portugees tot de orde.

Ronaldo kreeg een gele kaart voor zijn actie in de blessuretijd van de eerste helft.

Liverpool won uiteindelijk met 5-0 in Manchester. Mohamed Salah was met een hattrick de uitblinker. In de 52ste minuut dacht Ronaldo te scoren, maar de VAR keurde de goal af wegens buitenspel. De thuisploeg moest na een uur spelen ook nog met tien man verder na een rode kaart voor Paul Pogba.

– Ad.NL –