Kwade INEOS-renner Rowe haalt na val in Parijs-Roubaix uit naar criticasters

4 October 2021

Comments: 0

Maandag 04 Oktober 2021- Luke Rowe heeft maandag fel uitgehaald naar mensen die hem kritische berichten stuurden op sociale media. De renner van INEOS Grenadiers raakte zondag in een kletsnatte editie van Parijs-Roubaix betrokken bij een valpartij.

“Ik ben gebombardeerd met berichtjes waarin mensen me verweten dat ik een valpartij van Mads Pedersen heb veroorzaakt”, zegt Rowe in een videobericht op Instagram. “Als je een van die mensen bent: je bent knettergek.”

De valpartij vond plaats op de beruchte kasseistrook in het Bos van Wallers. Rowe was met mechanische pech teruggezakt uit de kopgroep en zwabberde over de smalle weg toen hij werd gepasseerd door een groep met favorieten.

Mathieu van der Poel kon de slingerende Rowe nog net ontwijken, maar de Deense oud-wereldkampioen Pedersen knalde op volle snelheid tegen de Brit aan.

-Nu.nl-