Messi ondanks lichte klachten in selectie PSG voor thuisduel met kampioen Lille

29 October 2021

Comments: 0

Vrijdag 29 Oktober 2021- Lionel Messi maakt deel uit van de selectie van Paris Saint-Germain voor de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen Lille OSC. De aanvaller ontbrak donderdag op de training vanwege lichte spierklachten.

Messi, die afgelopen zomer transfervrij verkaste van FC Barcelona naar PSG, wacht nog op zijn eerste doelpunt in de Ligue 1. Hij heeft al wel drie keer in de Champions League gescoord.

Kylian Mbappé ontbreekt bij PSG. De aanvaller was afgelopen week een paar dagen ziek. Ook Marco Verratti, Sergio Ramos, Leandro Paredes en Achraf Hakimi missen de wedstrijd tegen landskampioen Lille. Georginio Wijnaldum, die de afgelopen weken genoegen moest nemen met een reserverol, zit wél bij de selectie.

Paris Saint-Germain is uitstekend begonnen aan het seizoen. De club uit Parijs won negen van de elf wedstrijden en staat ruim aan kop in de Ligue 1, met een voorsprong van zeven punten op nummer twee RC Lens. Lille, dat vorig jaar nog verrassend kampioen werd, staat nu op een matige tiende plek.

Nu.nl-