Positie Allegri wankelt bij Juventus na nieuw debacle, De Roon redt Atalanta.

31 October 2021

Comments: 0

Zondag 31 oktober 2021- Juventus heeft in de Serie A voor de tweede keer op rij verloren. Matthijs de Ligt zag hoe zijn club met 2-1 onderuit ging op bezoek bij Hellas Verona. Giovanni Simeone, de zoon van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone, scoorde beide goals voor de thuisploeg. Op de ranglijst gaat Hellas Verona voorbij Juventus, al hebben beide clubs vijftien punten na elf wedstrijden. Koplopers Napoli en AC Milan hebben 28 punten na tien duels en liggen dus al een straatlengte voor op recordkampioen ‘Juve’. Simeone maakte na elf minuten de openingstreffer en drie minuten later tekende de 26-jarige Argentijn ook voor de 2-0. Juventus moest in de achtervolging, kwam via invaller Weston McKennie nog wel terug tot 2-1, maar de ploeg van trainer Massimiliano Allegri kon een nederlaag niet voorkomen. Zo komt de positie van Allegri meer en meer onder druk te staan na de moeizame seizoensstart.

AD/NL –