Vinícius Júnior helpt Benzema-loos Real Madrid aan koppositie in La Liga.

31 October 2021

Comments: 0

Zondag 31 oktober 2021- Vinícius Júnior heeft Real Madrid aan een uitzege op Elche (1-2) geholpen. De Braziliaanse aanvaller scoorde tweemaal in Estadio Martínez Valero. Hij vierde zijn zesde en zevende competitietreffer van dit seizoen. Pere Milla scoorde in de slotfase voor Elche en maakte het duel nog even spannend. Real Madrid staat na de zege weer aan kop van La Liga, op basis van een beter doelsaldo dan Real Sociedad. Karim Benzema ontbrak bij Real. De topscorer kreeg volgens veel Spaanse media rust. Real speelt woensdag tegen Sjachtar Donetsk in de Champions League.
Elche beëindigde de wedstrijd met 10 man. Raúl Guti kreeg in de 64ste minuut een tweede gele kaart na een pittige overtreding op Toni Kroos.