Reserverol Onana is doodsteek voor ambities Ajax.

4 November 2021

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 4 november 2021– Erik ten Hag beschikt dit seizoen weer over een selectie die in staat moet zijn om ver te komen in de Champions League. Het team is meer dan uitgebalanceerd. Waar Daley Blind, Dusan Tadic en Steven Berghuis de nodige ervaring binnen de selectie brengen, hebben Ryan Gravenberch, Antony en Jurriën Timber het talent in huis om de komende jaren naar een Europese topclub te verkassen. Daarnaast is ogenschijnlijk bij de individuele spelers duidelijk wat hun rol is dit seizoen, waardoor van onduidelijkheid geen sprake is.

De plaats onder de lat kan de komende maanden echter gedoe opleveren. Na bijna een jaar mag André Onana een dag na het uitduel met Borussia Dortmund weer op het wedstrijdformulier verschijnen, waardoor Ten Hag een belangrijke keuze moet maken. Naar verwachting begint de oefenmeester de aankomende weken met Pasveer op doel, maar wat doet Ten Hag wanneer de ervaren doelverdediger in eredivisie- en/of Champions League-duels een blunder maakt? En wat is voor Ten Hag belangrijker: prestaties of principes?

–  SOCCERNEWS .NL –