Champions League-loting met Ajax moet opnieuw vanwege blunder van UEFA

13 December 2021

In: Sport
Comments: 0

Maandag 13 december 2021 – De loting voor de achtste finales van de Champions League moet over worden gedaan vanwege een technische fout van de UEFA. De eerdere loting van Ajax tegen Internazionale is geschrapt.

De nieuwe loting is om 15.00 uur in Nyon en dan gaan alle zestien clubs opnieuw de koker in. Ook door de andere achtste finales, met onder meer Manchester United-Paris Saint-Germain, is een streep gezet.

Kort na de loting, die om 12.00 uur begon, doken er al berichten op dat er dingen fout waren gegaan. Atlético Madrid, dat gekoppeld werd aan Bayern München, vroeg om opheldering. Anderhalf uur later kwam de UEFA met het nieuws dat de loting over moet worden gedaan.

-nu.nl-