Mourinho negeert media op persconferentie: ‘Wij verdienen meer dan jullie’

5 December 2021

In: Sport
Comments: 0

Zondag 05 december 2021 – Het humeur van José Mourinho na de 0-3-nederlaag tegen Internazionale was ver beneden peil. De flamboyante trainer van AS Roma weigerde op de persconferentie om vragen van journalisten te beantwoorden.

In plaats daarvan stak Mourinho een vinnige monoloog af in de perszaal. “Jullie werk is veel makkelijker dan dat van ons”, beet hij de journalisten toe. “Maar goed, daarom krijgen wij ook meer betaald dan jullie.”

“Ik bied mijn excuses aan aan de mensen in de studio en de mensen thuis, die wellicht geïnteresseerd zijn in jullie vragen. Maar ik heb niet zoveel te vertellen”, zei de Portugese coach.

AS Roma ging in eigen huis kansloos onderuit tegen Inter. Mede dankzij een treffer van Denzel Dumfries stond het bij rust al 0-3 voor de titelverdediger.

“Onder normale omstandigheden heeft Inter een betere ploeg dan wij. En nu waren het geen normale omstandigheden, want wij misten veel spelers. Daardoor werd het heel erg moeilijk”, vatte Mourinho het duel samen.

-nu.nl-