Ook Dest en twee anderen besmet bij door coronavirus geteisterd Barcelona

30 December 2021

Comments: 0

Donderdag 30 December 2021- Opnieuw zijn spelers van FC Barcelona besmet met het coronavirus. Sergiño Dest, Philippe Coutinho en Abde Ezzalzouli zijn positief getest, wat het aantal besmette spelers bij de Spaanse topclub op tien brengt.

Woensdag werd al bekend dat Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en Gavi het coronavirus hebben en eerder leverden Covid-test bij Clément Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba en Alejandro Balde eene positieve uitslag op.

De rest van de selectie van Barcelona, onder wie Frenkie de Jong, Luuk de Jong en de momenteel geblesseerde Memphis Depay, is tot nu toe negatief getest.

Het grote aantal coronagevallen betekent dat trainer Xavi zal moeten puzzelen bij Barcelona. De eerstvolgende wedstrijd van de huidige nummer zeven van Spanje is zondag, wanneer een uitwedstrijd tegen Real Mallorca wacht.

Ook Mallorca heeft te maken met coronagevallen binnen de selectie en staf. Tot nu toe gaat de wedstrijd tegen Barcelona gewoon door. Een wedstrijd wordt pas afgelast als een club vijf of minder spelers uit de A-selectie beschikbaar heeft.

Het door corona geteisterde Barcelona beleefde sportief gezien al een moeizame periode. Slechts een van de laatste vier competitiewedstrijden werden gewonnen.

-Nu.nl-