SVB warming-up toernooi verloopt tot nu toe goed

23 December 2021

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 23 december 2021- “Er hebben zich tot zover geen incidenten voorgedaan tijdens het “warming-up” toernooi van de Surinaamse Voetbalbond.” Dat zegt algemeen directeur Mitchel Kisoor. De zes deelnemende clubs, Inter Moengo Tapoe, Bintang Lahir, Transvaal, SNL, Groningen en Inter Wanica, volgen de protocollen van de SVB, stipt op.

SVB voorzitter John Krishnadath benadrukt dat de bond de ontwikkelingen rond de nieuwe varianten van het coronavirus, op de voet volgt. De COVID-19 protocollen die tijdens het “warming-up” toernooi gelden zullen volgens Krishnadath ook gehandhaafd worden bij de herstart van de competitie in 2022. De onderhandelingen met kandidaten voor de technische Staf van de nationale voetbalselectie (Natio), bevinden zich in de afrondende fase. Daarnaast gelden er specifieke criteria bij het scouten van spelers die willen uitkomen voor Natio. Het “warming-up” toernooi van de SVB duurt tot en met zondag 9 januari 2022.