Tuchel vindt dat Chelsea winnende goal van Ziyech eigenlijk niet verdiende

2 December 2021

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 02 december 2021 – Chelsea-manager Thomas Tuchel is opgelucht dat zijn ploeg woensdag dankzij Hakim Ziyech met 1-2 van Watford won. De koploper van de Premier League speelde belabberd en kwam met de overwinning goed weg.

Ziyech kwam na een uur in het veld op Vicarage Road en rondde ruim tien minuten later van dichtbij af uit een voorzet van Mason Mount. De treffer van de oud-Ajacied bleek de winnende.

“We waren heel slordig, dat is niets voor ons. Ik had het gevoel dat we er niet klaar voor waren. Dat is ook mijn schuld, want ik moet ons voorbereiden op wat gaat komen. Dat is niet gelukt”, zei Tuchel naderhand.

“Je kun duels winnen of verliezen, maar we kwámen niet eens in de duels. We waren echt aan het ploeteren. Ik geef toe dat we vandaag geluk hadden dat we wonnen. We waren niet onszelf. Hier moeten we niet te lang bij stilstaan.”

-nu.nl-