On: 20 January 2022
Comments: 0

Donderdag 20 januari 2022- Paris Saint-Germain moet voorlopig aantreden zonder Kylian Mbappé. De snelle aanvaller, een van de boegbeelden van de club, heeft een spierblessure in het bovenbeen opgelopen. PSG zegt niet hoelang Mbappé nodig heeft om te herstellen.

,,Kylian MbappĂ© is onder behandeling voor pijn in de linker heupspier. Vrijdag volgt een eerste evaluatie”, meldde de Franse club waar onder anderen ook Lionel Messi en Neymar spelen. Die laatste is al enige tijd absent wegens een enkelblessure. Hij wordt begin februari terugverwacht in de ploeg van trainer Mauricio Pochettino. Messi is hersteld van een coronabesmetting en is waarschijnlijk zondag tegen Stade Reims weer inzetbaar.

 Over minder dan een maand wacht de belangrijke confrontatie met Real Madrid in de Champions League. Het eerste duel met Real Madrid uit de achtste finales van de Champions League is op 15 februari in Parijs.

Mbappé maakte dit seizoen in de competitie al tien doelpunten en leverde acht assists bij de koploper.