Na Feyenoord ook PSV niet op trainingskamp door positieve coronatests

4 January 2022

Comments: 0

Dinsdag 04 Januari 2022- PSV gaat niet op trainingskamp naar Marbella. De ploeg van coach Roger Schmidt blijft in Eindhoven door meerdere positieve coronatests binnen de selectie.

PSV zou eigenlijk deze ochtend naar Marbella reizen voor een trainingskamp tot en met 10 januari als voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar een deel van de selectie testte positief op corona. Daardoor blijft de gehele selectie in Eindhoven en wordt er getraind op De Herdgang.

Hoeveel besmettingen er op dit moment zijn en wie het betreft, heeft PSV nog niet gemeld. Pas op deze morgen, vlak voor vertrek, heeft de club de knoop definitief doorgehakt.

Ajax, Vitesse, NEC en AZ zijn wel naar het buitenland gegaan voor een trainingskamp. Ajax en Vitesse verblijven in Portugal, NEC en AZ in Spanje. De vrouwenploeg van PSV vliegt dinsdag ook naar Spanje. De Eindhovense voetbalsters gaan zich in Málaga voorbereiden op de hervatting van het seizoen.

-Nu.nl-