Menzo leidt Suriname ook in tweede duel als bondscoach naar oefenzege

2 February 2022

Comments: 0

Woensdag 02 Februari 2022- Stanley Menzo heeft woensdag ook zijn tweede duel als bondscoach van Suriname gewonnen. De oud-keeper van onder meer Ajax en PSV zag Jamilhio Rigters tweemaal scoren tijdens een vriendschappelijke interland tegen Guyana: 2-1.

Rigters maakte zaterdag ook al het enige doelpunt in een oefenduel met Barbados (1-0). Spelers als Warner Hahn, Ryan Donk, Dion Malone, Ryan Koolwijk en Florian Jozefzoon maakten deel uit van de selectie van Suriname.

Menzo werd vorige maand aangesteld als opvolger van Dean Gorré, die afgelopen zomer na drie jaar was ontslagen. Menzo was op dat moment actief als interim-bondscoach van Aruba.

Onder Gorré was het Suriname niet gelukt om de eerste fase van de WK-kwalificatiereeks voor landen uit Noord- en Midden-Amerika door te komen. Een ruime nederlaag tegen het sterkere Canada was fataal.

Menzo werkte eerder als trainer bij AFC, AGOVV Apeldoorn, FC Volendam, SC Cambuur, Lierse SK, Ajax Cape Town en het tweede elftal van het Chinese Beijing Guoan.