Huidig kampioen Sinabo geeft GWU pak slag

19 January 2024

In: Sport
Comments: 0

Sinabo, de huidige kampioen van de Meerzorg Sport Bond, heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. GWU kreeg een pak slaag in het Meerzorgstadion en werd ingeblikt met 10-0, nadat het bij de rust met 6-0 achter stond.

Didio Deel werd de grote man van de wedstrijd met maar liefst vijf doelpunten, terwijl Renhjo Kanie goed was voor drie treffers. Humphrey Sital en Karan Matabadal waren elk goed voor een doelpunt. Verder wist Jong Tiger een zwaarbevochten zege te boeken op JVV. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-0 voor ‘Tigri’, dankzij de gouden treffer van Rafaël Modiwirjo.

Ook Phoenix deed goede zaken en wist na een 1-0-achterstand met 2-1 te winnen van New Generation. Kelvin Projodikromo en Rodinhio Pinas scoorden voor de winnaar, terwijl Judicaël Aroma het net vond voor New Generation.

In de andere wedstrijd kwam Real Peperpot niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Woodlawn. Jaleel Leidsman vond het net voor Woodlawn, terwijl Jeremie Ramidjan scoorde voor Real Peperpot.

Phoenix heeft momenteel 6 punten uit 2 duels, terwijl Real Peperpot en Woodlawn elk 4 punten hebben uit 2 partijen. Sinabo en Jong Excelsior hebben elk 3 punten uit 1 duel, Jong Tiger heeft 3 punten uit 2 wedstrijden. Nacional en GWU hebben elk 0 punten uit 1 duel. JVV en New Generation hebben elk 0 punten uit 2 wedstrijden.