Oliver Smith en Ildemar Fakkel winnaars jaarklassement 2023

16 January 2024

Comments: 0

Na het zeer succesvolle eindejaarsevenement van Murphy’s Irish Pub in de vorige maand, heeft de Surinaamse Auto Rally Klub op 13 januari tijdens haar Nieuwjaarsborrel evenement, onder grote belangstelling, het jaarklassement over 2023 bekendgemaakt bij de Soccerbox. Het gezellig samenzijn begon met een warm welkomstwoord van de voorzitter, Raisha Bhoendie-Klein, die tevens de jaarkalender voor 2024 presenteerde. Alle leden ontvingen ook een rally tafelkalender met een overzicht van alle rally’s van dit jaar.

Daarna werden de top tien equipes in elke klasse bekendgemaakt, evenals de gepromoveerde en gedegradeerde leden. Vervolgens vond de prijsuitreiking plaats voor de topwinnaars in verschillende klassen, met prachtige trofeeën.

De top vijf winnaars in de diverse klassen:

Hoofdklasse:

  1. Oliver Smith en Ildemar Fakkel
  2. Robert Hahn en Dave Boetius
  3. Shruti Kisoensingh en Santosh Raghoenandan
  4. Vishay Hardwarsing en Ryan Benimadho
  5. Jurian Amatsahip en Sumeet Banwarie

A-klasse:

  1. Raisha Bhoendie-Klein en Akshay Bhoendie
  2. Eduard van Leeuwen en Benny Halfhide
  3. Saeed Joemmanbaks en Asutosh Sital
  4. Dean Gummels en Nicole van Petten
  5. Rishand Ramkisoen en Vishal Ramkisoen

B-klasse:

  1. Milad Elias en Shayer Nijman
  2. Kim Lemmers en Viresh Saktoe
  3. Sheldon Simson en Miquel Tadimoeljo
  4. Davita Obergh en Tidjen Kisoensingh
  5. Ricardo Jones en Neville Hing

De komende activiteit van de SARK betreft drie instructielessen voor beginners. De eerste lesdag was vandaag, terwijl de overige lesdagen gepland zijn op woensdag 17 en vrijdag 19 januari 2024, telkens van 19.00 tot 21.00 uur bij Senso aan de Steenbakkerijstraat in Paramaribo. De inschrijving hiervoor is reeds gesloten, en naar schatting worden ongeveer 90 cursisten verwacht. De lessen worden verzorgd door ervaren leden van de vereniging, met ook andere SARK-leden aanwezig voor eventuele begeleiding.