Ramautarsing-Sadal wint Kampoe Verjari koppeldrive

31 January 2024

Comments: 0

Het koppel Ramon Ramautarsing en Adjai Sadal zijn winnaar geworden van het TCV Kampoe Verjari koppeldrive. Dit toernooi werd georganiseerd in verband met het 41-jarig bestaan van deze troefcallvereniging in de maand januari 2024.

Er deden 10 koppels mee aan dit toernooi, bestaande uit spelers van TCV Kampoe en Kampoe 2. Er werd gespeeld volgens het Round Robin-systeem, waarbij alle koppels tegen elkaar uitkwamen. Na 9 speelronden werd het koppel Ramautarsing – Sadal ongeslagen kampioen. Ze wonnen 8 partijen en speelden 1 gelijk; 25 punten. Op de tweede plaats eindigden de koppels Sailes Gajadhar – Jayant Doergamisier en Jaswant Gajadien – Kisje Kedar met elk 14 punten. Zij speelden een beslissingswedstrijd voor het semikampioenschap, welke uiteindelijk ging naar het koppel Gajadhar-Doergamisier.

Kampoe-voorzitter Jitin Ramcharan bedankte de aanwezige spelers voor hun deelname. “Deze activiteit was ook bedoeld om de saamhorigheid binnen de spelersgroep te bevorderen, behalve dat de jaardag van de vereniging werd gevierd”, zei hij.

TCV Kampoe is dit seizoen al Warming-up en Bekerkampioen van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) geworden. De tweede ronde van de reguliere competitie van de STcB begint deze week.