Topploegen maken geen fout in SVB Bekercompetitie

15 January 2024

De SVB Bekercompetitie werd afgelopen dagen voortgezet. Inter Moengotapoe speelde tegen Seaboys. Na een 5-1 ruststand won Inter met 10-2. Het was Seaboys die eerst scoorde via Ernesto Djoe in de 4de minuut. Hierna kwam de ploeg uit Moengotapoe los en maakte er een vrolijke schiettent van. De andere doelpunten kwamen van Joel Baja , Miquel Molle, Romeo Kastiel en Jannick Pika. Djoe scoorde wederom in de tweede helft voor Seaboys.

SV Voorwaarts speelde tegen Spantu uit Para. Ook in deze wedstrijd werd er veel gescoord. Opvallend was dat Spantu na 4 minuten spelen op een 0-2 voorsprong stond door goals van Tychano Thakoerdien en Jezairo Renfrum. In de tweede helft scoorden Sandar, Jual Pengel , Bergalvio Salesman en Valerio Wee Wee de andere treffers van Voorie.

Leo Victor versloeg SV Flora met 3-2. Robinhood won met 9-0 van Botopasi. Tahitie en De Ster uit Nickerie speelden 1-1 gelijk.