Cynthia Dekker leidt Suriname Powerlifting Federation

8 February 2024

Comments: 0

Bij enkele kandidaatstelling is Cynthia Dekker gekozen als de nieuwe voorzitter van de Suriname Powerlifting Federation. Ze zit aan tot en met 2026 en sprak de hoop uit dat ze samen met het nieuwe bestuur en de leden de SPF de komende twee jaar iets moois kan neerzetten ten voordele van de powerlifting sport in Suriname.

Het nieuwe bestuur is niet zo nieuw. Slechts de functies zijn nu anders. Dekker die penningmeester was, werd voorzitter, terwijl Randall Kariodimedjo, die vanaf de oprichting het bestuur heeft geleid, nu de ondervoorzitter is. Verder keren terug Donovan Isselt en Lyndon Ammersingh. Van het vorige bestuur keren Sheldon Teixeira, Ravin Dahoe en Roshni Jankie niet terug.

Tijdens de eerste algemene ledenvergadering van 2024 werd teruggeblikt op de activiteiten die zijn ontplooid in 2023, waaronder de bijzondere prestaties van de sporters tijdens internationale wedstrijden en vooruitgeblikt op de nationale en internationale meetmomenten van dit jaar. Het vergroten van het ledenbestand kwam ook aan de orde.

Bron: DWT